jueves, 4 de abril de 2013

Paella mar i montanya



Ja estic aquí un altre cop! Tenia moltes ganes! Avui us presento un dels plats estrelles de casa, la veritat és que a dia d'avui encara no hi ha cap paella o arròs que hagi superat els de casa i és una llàstima que no els haguem provat si no estic segura que opinaríeu el mateix. Sempre que es fan, sempre, són un èxit rotund! Se que la recepta d'avui és una mica més complicada que les altres que s'han presentat fins ara, però no us tireu enrere perquè no és gens difícil, l'únic que és necessari és temps, paciència i ganes de menjar un plat exquisit! Les imatges no són res de l'altre món ja que es van fer des d'un mòbil, però crec que capta bé l'essència! :) I ja us aviso ara, afegiu uns quants grapats més d'arròs perquè segur que voldreu repetir!!!

Bon profit!




Ingredients (6 persones)

Brou
1 pastanaga tallada en rodanxes
1/2 porro tallat a rondaxes groses
1/2 branca d'api
2 tomacons
4 alls
1/2kg crancs
1/2 cap de rap
Peix de roca
Caps de gamba
Aigua
Sal
Oli

Paella
1/2 Pebrot vermell picat
1 Pebrot verd picat
4 Alls picats
300g Tomàquet natural rallat
100g Pèsols nets
3 Carxofes
1 Conill tallat
550g Musclos
600g Cloïsses
2 Calamars nets (150g aprox.)
2 Sèpies netes (200 g aprox.) (guardeu les melses!!)
Escamarlans, 1-2/persona (segons la mida)
Gambes, 4/persona (segons la mida)
Arròs (2 grapats per persones + 2 o 3 extres)

Elaboració



Preparats per servir i menjar!!





Això és tot, espero que us agradi i sobretot que ho gaudiu! 

13 comentarios:

  1. Un aspecte fantàstic!! Hi ha de tot, carn, marisc, verdures i, és clar, l'arròs! Que us ha quedat brillant i segur que deliciós!! Petons

    ResponderEliminar
  2. Mmm que paella!! que rica mmm!!!deliciosa!!!!
    un saludo

    ResponderEliminar
  3. Uffff....que soc la dona més feliç de la terra amb una paella aixi....no pot ser mès bona....petonets.

    ResponderEliminar
  4. Una paella y el paso a paso simplemente perfecto!!!

    Enhorabuena por la receta!!!

    Un besito,
    Sandra von Cake

    ResponderEliminar
  5. Que hambre me ha entrado con esas fotos... tiene una pinta estupenda y aunque no la entienda del todo con el paso a paso ya me sobro, asi que aquí tienes una seguidora, enhorabuena por el blog.

    Te he dejado un regalido en mi blog

    http://lacocinadecarol.blogspot.com.es/2013/04/premio-liebster-award.html

    bss

    ResponderEliminar
  6. Hola! Enhorabuena por tu blog! Me han dado el premio Best Blog y he decidido que tu también lo mereces! Te dejo el enlace : http://www.ideasdeandarporcasa.blogspot.com.es/2013/04/mi-primer-premio.html?m=1
    Besos!!

    ResponderEliminar
  7. Madre mía, qué paella. Para quitar el sentido. Con lo que nos gusta el arroz en casa, este plato es el summum. Lástima que en este caso no me ha funcionado el traductor, pero bueno, a la vista de los ingredientes y el paso a paso, y las fotos del plato, me hago a la idea :-)

    Un besín.

    ResponderEliminar
  8. mare meua, jo la faig d'una altra manera, però m'emporto la recepta per fer-la el cap de setmana, moltes gracies bonica!!!

    per cert, te deixo un regalet al meu blog ♥

    ResponderEliminar
  9. A mí un domingo me pones por delante una paella como esta y ya me tienes conquistado para toda la vida...

    Bon cap de setmana!!!

    ResponderEliminar
  10. mmm me encanta y muy bien explicada...me quedo por acá.

    ResponderEliminar
  11. Pero que buena pinta!!!! Y qué bien explicada!!!

    ResponderEliminar
  12. Fot una pinta tremenda !...quan els arrossos estàn ben fets...es nota de seguida al plat.
    La meva enhorabona !

    ResponderEliminar