Si totes les receptes que he fet fins el moment les podem fer tots, i aquest és un dels objectius d'aquest blog, la recepta d'avui no té cap excusa per no fer-la, cap ni una! Així que posat el davantal ja!
Bon Profit!
Ingredients
Mantega
Formatge Gorgonzola Raviolis d'espinacs i ricotta (o qualsevol altre tipus de pasta)
Elaboració
Crec que ja us heu fet a la idea de la dificultat d'aquest plat! :)
Posem aigua a bullir. Mentrestant obrim el formatge i el tallem en trossets petits (no fa falta que siguin molt petits, ho suficient perquè es desfasin ràpid). En una paella, no gaire gran, desfem la mantega (no és necessària gaire, és únicament perquè no se'ns enganxi el formatge) i afegim els trossos que em tallat de formatge. Quan el formatge ja estigui gairebé tot desfet, afegim la pasta a l'aigua. Em d'estar molt atents si fem servir un tipus de pasta semblant a la que jo he utilitzat, només són 2 minuts d'ebullició i si és menys millor, així segur que no se'ns desfan! I ja ho tens, escorres la pasta, l'afegeixes a la paella i ho mescles tot bé.
Això és tot, espero que us agradi i sobretot que ho disfruteu!
Comentaris
Aquesta salsa queda bastant espessa, si us agrada més lleugera o més suau de gust, només heu d'afegir una mica de llet o crema de llet. Experimenteu i trobeu el vostre punt!
Sencillos y muy buenos, a mi me gustan así, nada de complicaciones.
ResponderEliminarun beso y gracias por pasar por mi blog
En un pim-pam tenim un plat boníssim... molt bo, amb tants formatges!
ResponderEliminarLa verdad es que son MUY rápidos y SENCILLOS de hacer, pero lo mejor es que están para morirse!!! Nunca fallan!
ResponderEliminarHola, m'acabo de fer seguidora del teu blog, ara me'l miraré amb deteniment. Gràcies per passar-te pel meu blog i espero que el pa de pessic t'hagi sortit boníssim.
ResponderEliminarFins aviat.
*Pilar*
No era broma, el pa de pessic ja ha sortit del forn i te una pinta espectacular. :)
EliminarHola guapa, gracias por pasar a mi blog y quedarte, me encanta el tuyo, también me quedo a seguirte!
ResponderEliminarUn beso
Esmeralda primero de todo disculpas por contestar tan tarde.. Últimamente estoy desbordada! Y bueno que muchas gracias por pasarte! ^^ Un beso!
EliminarQue buenos platos me he encontrado aquí¡¡¡ Menuda maravilla, besiños mil
ResponderEliminarGracias! Espero que siga por este camino ;)
EliminarSi se que lleva gorgonzola ya me gusta.
ResponderEliminarSaludos
Gracias a todas!! Os recomiendo muchísimo que los proveéis porque es difícil de imaginar lo fáciles y buenos que son!! :D
ResponderEliminar