Avui us presento, totalment d'imprevist, aquest plat tant senzill, fàcil, bo i ràpid! Com ja he comentat en alguna altre publicació, el meu objectiu és que tothom s'animi a experimentar a la cuina i per això crec que és important ensenyar receptes com el que us presento a continuació.
Bon profit!
Ingredients
Mongetes blanques
Bacallà fumat
Tomàquets
Oli d'oliva
Elaboració
Com podeu veure, avui no he posat cap mesura perquè crec que és totalment variable, més o menys mongetes, bacallà i tomàquet dependrà totalment de quants sigueu, de la gana que tingueu o del que us agradi més o menys. Per cert, aquest plat és molt ràpid de preparar, es pot preparar amb 10 minuts.
Rallem els tomàquets, posem una mica d'oli i sal i ho barregem. Ho apartem i tallem el bacallà en trossos petits. I ja esta casi tot fet, només ens falta posar les mongetes en un plat amb una mica d'oli i sal, afegir per sobre (o barrejar) el bacallà i per últim, només ens queda repartir el tomàquet i posar un rajolí d'oli d'oliva.
Això és tot, espero que us agradi i sobretot que ho gaudiu!
Molt fàcil i boníssim! Ideal per la Quaresma. Petons
ResponderEliminarAida... quina pasada de plat!! Quan pugui el faig!!!
ResponderEliminarI tan que l'has de fer Júlia! Ja veuràs que fàcil i bo! :)
EliminarSenzill si i boníssim també!!
ResponderEliminarVaig a donar un tomet per la teva cuina.
Petons
Gracies dolors! :)
EliminarGracias por tu visita, yo tambien me quedo por aqui dando un repaso.
ResponderEliminarBesitos
Igualmente Teresa! ;)
Eliminarmagnifica la presentació ....segur que va ser tot un exit
ResponderEliminarI tant! Les coses senzilles i bones mai fallen! :) Gracies per passar-te Alfons!
EliminarMe lo llevo enseguida,este tipo de platos me encanta....donde este un buen bacalao...
ResponderEliminarBesets.
Gracias por pasarte!! :) Un besoo!!
EliminarEstos platos sencillos me encantan!
ResponderEliminarMuchas gracias por tu visita y tus palabras,voy a cotillear un poco por aquí.
Un besazo
En prenc nota guapa. La combinació fa venir salivera.
ResponderEliminarPerò que bo que és el bacallà, és un dels peixos que mes m'agrada, pot esser que fumat no el mengi tan sovint, i pot esser mes conegut el salmó fumat, de totes totes és una recepta senzilla però que val molt la pena.
ResponderEliminarPetons
Gracies per passar-te! :) M'alegro que t'hagi agradat, com tu dius val molt la pena aquesta recepta i ara encara més amb l'arribada de la primavera.
Eliminarpero que bones, io no soc de fabes, per les pedorretes jajaja, però aquest pareix poc pesat et provaré. Petons
ResponderEliminarAra que ha arribat la primavera i que la caloreta anirà agafant protagonisme, aquest plat va perfecte, com tu dius, és lleuger i refrescant. Espero que t'agradi! ;)
Eliminar